Vilken service behöver du?

Nedan kan du se några exempel på den service och de tjänster som vi erbjuder.

img

Försäljning och leverans av material

Oss kan du vända dig till för försäljning och leverans av olika typer av krossprodukter och makadam. Dessa kan levereras i säckar eller med lastbil. Utöver makadam rör det sig om stenmjöl, bergkross och jord. Dessa material kan användas till olika ändamål.

img

Återvinningssäckar

Vi hyr ut olika typer av återvinningssäckar till bra, fasta priser. Vi både levererar dessa säckar och kommer och hämtar de när du fyllt de med materialet i fråga. Våra leveranser är dessutom helt gratis. Vi erbjuder återvinningssäckar i tre olika storlekar. Den minsta rymmer 160 liter eller 250 kg, den mellersta är 1m3 stor och klarar av 1300 kg, och den största är 2 meter lång och 1,7 m3 stor.

img

Containrar

Hos oss kan du även hyra olika typer av containers. Även när det gäller dessa kan vi både leverera samt hämta upp de samtidigt som vi erbjuder fasta priser. När du väl fyllt din eller dina containrar behöver du bara ringa oss så kommer vi och hämtar de inom 24 timmar. Vi har tre olika typer av containers. Den minsta klarar av 6 ton, den mellersta 8 ton, och den största 6–10 ton.