Återvinning av byggavfall

Det finns mycket som måste göras när det kommer till att skapa en bättre miljö i vårt land och på vår planet. Detta inkluderar återvinning av byggavfall. När man har med byggavfall att göra är det med andra ord viktigt att se till så att så mycket som möjligt av det återvinns. Det kan du försäkra dig om att det kommer att göra genom att vända dig till oss.

När vi har hämtat ditt byggavfall kommer vi nämligen att ta det till en återvinningscentral och se till så att allt som kan återvinnas gör det. På så sätt har det hela en så liten negativ inverkan på miljön som möjligt. Själv behöver du inte göra mer än att fylla din återvinningssäck eller container med avfallet i fråga. Resten sköter vi!

Vi hämtar inom 24 timmar

Du kan alltid räkna med att vi kommer att komma och hämta ditt byggavfall inom 24 timmar från och med det att du meddelar oss om det. Allt du behöver göra är att ringa oss och berätta att du vill få dina säckar eller din/dina containrar upphämtade. Som vi tidigare varit inne på kommer vi då att ta avfallet till en återvinningscentral och återvinna så mycket det går av det.


Vi är baserade i Västerhaninge

Vi är ett företag med bas i Västerhaninge. Det betyder dock absolut inte att vi bara kan hjälpa dig som är baserad i denna del av staden med ditt byggavfall. Oss kan du nämligen vända dig till för hjälp oavsett vilken del av Stockholm med omnejd som det rör sig om.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify